Tervetuloa Rengastukkurit.fi-verkkokauppaan. Tarjoamme laajan valikoiman renkaita sekä kuluttajille että yrityksille. Nämä yleiset ehdot koskevat kaikkia ostoksia, jotka tehdään Rengastukkurit.fi-verkkokaupassa. Ostamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.

1. Hinnat ja maksuehdot

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.  Hinnat ovat kappalehintoja renkaiden ja vanteiden osalta. Voit muuttaa tuotteiden lukumäärää klikkaamalla + tai miinus tai asetella luku ja painaa enter(varastosaldon mukaan). Ostoskorissa ja kassalla näet hinnat eriteltynä, mukaan lukien 24% arvonlisäveron.

Maksutavat:

klarna maksutapa
paytrail banneri 2024 tammikuu kaikki maksutavat 2

2. Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet luotettavasti Postin tai muun kautta. Toimitusaika vaihtelee tuotteen ja määrän mukaan, ja se on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla. Yleisesti ottaen toimitusaika on 2-5 arkipäivää, mutta joissakin tapauksissa toimitus voi tapahtua jopa seuraavana arkipäivänä. Yleensä tuotteilla lukee toimitusaika kuvauksessa. Huom. Jos tuotetta ei varastolla saataville toimitus voi viivästyä.

Renkaat vanteille asennettuna – 49.95€: Toimitamme asennetut renkaat ja vanteet pakettina, joka sisältää 4 rengasta ja 4 vannetta hintaan 31€. Tilaa kerralla enemmän ja säästä: samalla toimituskululla saat jopa 16 kpl, eli 8 rengasta ja 8 vannetta asennettuna.

MÄÄRÄHINTA (SIS. ALV 24%)
1-718.60€
831€
9-119.92€
12-159.92€
1631€
17-237.44€
24-396.20€
40-794.96€
80-991.24€
100+0€
NoutoEI

Lue toimitusehdot tästä.

Voit seurata Postin lähetyksiäsi tästä linkistä.

3. Takuuehdot

Kaikilla myymillämme tuotteilla on vähintään 12 kuukauden takuu. Joidenkin tuotteiden takuu saattaa olla jopa 7 vuotta. Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä. Tarkista aina tuotekohtaiset takuuehdot.

4. Reklamaatiot ja palautukset

Ostajan on velvollinen tarkistamaan hyvän tavan mukaisesti ja viivytyksettä, että lähetys on sopimuksenmukainen ja kirjaamaan mahdolliset puutteet, virheet tai vauriot rahtikirjaan, sekä ilmoittamaan niistä meille välittömästi.

Verkkokaupastamme tilaamilla varastotuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Eli meiltä saat 100% tyytyväisuustakuun(käyttämättömälle tuotteelle). Joillekin tuotteille ei ole palautusoikeutta esimerkiksi räätälöidyt tuotteet niin niihin yleensä ei ole palautusoikeutta, mutta siitä ilmoitetaan ennen tilauksen tekemistä.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Palautusoikeus koskee renkaita ja vanteita, joille ei ole tilattu asennusta. Euroopan varastolta asiakkaalle tilattavilla tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Asiakkaan tilatessa renkaat vanteille asennettuna, ei paketilla ole erillistä palautusoikeutta, pois lukien valmistusvirheet. Palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, tai haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen muusta syystä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Annamme sitä kautta lisäohjeita asian nopeaan käsittelyyn ja mahdolliseen vaihtoon tai palautukseen.

Lisätietoja kun saatte viallisen tuotteen:

Tarkastakaa vastaanottaessanne renkaita/vanteita, että ne eivät ole kuljetuksessa vaurioituneet. Vauriot renkaissa ovat erittäin harvinaisia . Jos kuitenkin havaitsette vaurion, kirjatkaa vaurio Postin edustajan läsnäollessa.

Pyydämme Teitä ystävällisesti tarkastamaan heti renkaiden tai vanteiden saavuttua, että renkaat/vanteet ovat tilaamaanne kokoa ja merkkiä ja että olette tilanneet oikean koon. Vanteilla huomioikaa heti jos on tullut kolhuja tai naarmuja, älkääkä asentako niitä renkaisiin vaan ottakaa heti kuvat tuotteista kun ne ovat käyttämättömiä. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.

Kun asennatte/asennutatte uusia renkaita vanteille käyttäkää riittävästi rasva ja riittävää ylipainetta, jotta rengas asettuu vanteelle. On suositeltavaa uusia venttiili asennuksen yhteydessä. Renkaiden pyöreys on huolellisesti tarkastettu tehtaalla. Asennuksen jälkeen rengaspaketin pyöreys tulisi tarkastaa ja tarvittaessa kääntää rengasta 180 astetta vanteella. Näin saatte parhaan ajomukavuuden.

Asentakaa aluksi vain yksi rengas vanteille ja kokeilkaa vielä pyörän sopivuus autoonne sekä etu- että taka-akselille. tarkastakaa käsin pyörittämällä, että rengas pääsee esteittä pyörimään. Takuu ei korvaa renkaita, jos niissä on kiinnioton jäljet. Vasta tämän jälkeen asentakaa loput renkaat vanteille.

Rengaspaineet on hyvä tarkastaa uudestaan päivän ajon jälkeen. Jos nykyaikaiset renkaat kuluvat keskeltä, on se merkki vakavasta alipaineesta (vanhoissa ristikudosrenkaissahan oli toisin). Renkaan pitää muodossaan ilmanpaine, joten huolehdi riittävästä paineesta jatkossakin.

5. Ylivoimainen este ”Force majeure”

Rengastukkurit.fi ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota tai liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota emme voi voittaa, estää tavaran tai sen osan toimittamisen.

6. Erimielisyydet

Rengastukkurit.fi ja ostajan välille syntyvät erimielisyydet pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu, riidat ratkaistaan välimiesmenettelyssä yhden välimiehen kokoonpanossa.

7. Rahojen palautus

Myyjä palauttaa ostajan jo maksamat rahasuoritukset vain, jos myyjä ei pysty toimittamaan jotakin tuotetta 35 päivän kuluessa maksun saapumisesta. Palautettavan rahamäärän päälle ei makseta korko- eikä muita kuluja missään olosuhteissa. Jos kauppa on peruuntunut myyjän aloitteesta tai toimista johtuen, ostajan jo maksamat varat palautetaan ostajalle täysimääräisinä. Takuun piiriin kuuluvan virheen yhteydessä ei palauteta tuotteesta maksettua hintaa, vaan virheellinen tuote ensisijaisesti vaihdetaan uuteen vastaavaan. Ongelmatilanteessa rengastukkurit.fi selvittää ostajan kanssa tilanteen ja asiakkaan reklamaatiosta/pyynnöstä palautetaan rahat maksetuista tuotteista.

8. Takuu ja palautusoikeus

 • Takuu: Kaikilla renkailla on vähintään 12 kuukauden valmistajan takuu toimituspäivästä.
 • Virheelliset tuotteet: Käyttäjästä riippumattomat virheet voidaan vaihtaa uuteen vastaavaan. Vaihto veloitetaan kuluneisuuden mukaan.
 • Kuluneisuus:
  • Käyttämättömän tai alle 1 mm kuluneen renkaan vaihto on maksuton.
  • Renkaan kuluneisuus mitataan nollatasoon, joka on 3,5 mm henkilöauton ja 6 mm kuorma-auton renkaissa.
 • Takuu ei kata:
  • Nollatasoon tai sen alle kuluneita renkaita.
  • Tasapainotusongelmia, asennusvirheitä, tai väärinkäyttöä.
  • Välillisiä kuluja tai rahtikuluja, jotka veloitetaan asiakkaalta.
 • Rajoitukset:
  • Takuu rajoittuu yhden kerran vaihtoon.
  • Koskee vain uusia ja pinnoitettuja renkaita.
  • Ostaja hyväksyy tilauksen kuittaamalla rahtikirjan ja vastaanottamalla tavarat.

9. Takuupalautukset

Pyydämme Teitä kirjaamaan reklamaation asiakaspalveluumme. Selvitämme ensin mahdollisen vian ennen tuotteen palautusta. Näin saamme takuukäsittelyn käyntiin nopeasti. Kun reklamaatio on saapunut, olemme Teihin yhteydessä 2 päivän sisällä.

Reklamaatioon on liitettävä kopio ostokuitista, yhteystiedot sekä tuotteen virheen kuvaus mahdollisimman tarkasti.

Kun reklamaatio on käsitelty ja pyydämme palauttamaan tuotteen, tuote on pakattava huolella. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan rahti hinnaston mukaisesti.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota meihin yhteyttä:

Suomen Rengastukkurit Oy (3434165-5)

Pyörätie 32 C

01280 Vantaa 

Sähköposti: info@rengastukkurit.fi

Puhelinnumero: +358 45 876 1366