Yleiset ehdot

Tervetuloa Rengastukkurit.fi-verkkokauppaan. Tarjoamme laajan valikoiman renkaita sekä kuluttajille että yrityksille. Nämä yleiset ehdot koskevat kaikkia ostoksia, jotka tehdään Rengastukkurit.fi-verkkokaupassa. Ostamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.

1. Hinnat ja maksuehdot

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%.  Hinnat ovat kappalehintoja renkaiden ja vanteiden osalta. Voit muuttaa tuotteiden lukumäärää klikkaamalla + tai miinus tai asetella luku ja painaa enter(varastosaldon mukaan). Ostoskorissa ja kassalla näet hinnat eriteltynä, mukaan lukien 24% arvonlisäveron.

Maksutavat:

2. Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet luotettavasti Postin kautta. Toimitusaika vaihtelee tuotteen ja määrän mukaan, ja se on ilmoitettu kunkin tuotteen kohdalla. Yleisesti ottaen toimitusaika on 3-6 arkipäivää, mutta joissakin tapauksissa toimitus voi tapahtua jopa seuraavana arkipäivänä. Yleensä tuotteilla lukee toimitusaika kuvauksessa.

Renkaat vanteille asennettuna: Toimitamme asennetut renkaat ja vanteet pakettina, joka sisältää 4 rengasta ja 4 vannetta hintaan 24.90€. Tilaa kerralla enemmän ja säästä: samalla toimituskululla saat jopa 16 kpl, eli 8 rengasta ja 8 vannetta asennettuna.

KPL MÄÄRÄHINTA/kpl (ALV 0%)HINTA (SIS. ALV 24%)
1-715€18.60€
825€31€
9-118€9.92€
12-158€9.92€
1625€31€
17-236 €7.44€
24-395€6.20€
40-794€4.96€
80-991€1.24€
100+0€0€
NoutoEIEI

Lue toimitusehdot tästä.

Voit seurata Postin lähetyksiäsi tästä linkistä.

3. Takuuehdot

Kaikilla myymillämme tuotteilla on vähintään 12 kuukauden takuu. Joidenkin tuotteiden takuu saattaa olla jopa 7 vuotta. Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä. Tarkista aina tuotekohtaiset takuuehdot.

4. Reklamaatiot ja palautukset

Ostajan on velvollinen tarkistamaan hyvän tavan mukaisesti ja viivytyksettä, että lähetys on sopimuksenmukainen ja kirjaamaan mahdolliset puutteet, virheet tai vauriot rahtikirjaan, sekä ilmoittamaan niistä meille välittömästi.

Verkkokaupastamme tilaamilla varastotuotteilla on 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Eli meiltä saat 100% tyytyväisuustakuun(käyttämättömälle tuotteelle). Joillekin tuotteille ei ole palautusoikeutta esimerkiksi räätälöidyt tuotteet niin niihin yleensä ei ole palautusoikeutta, mutta siitä ilmoitetaan ennen tilauksen tekemistä.

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Palautusoikeus koskee renkaita ja vanteita, joille ei ole tilattu asennusta. Euroopan varastolta asiakkaalle tilattavilla tilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Asiakkaan tilatessa renkaat vanteille asennettuna, ei paketilla ole erillistä palautusoikeutta, pois lukien valmistusvirheet. Palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, tai haluat palauttaa / vaihtaa tuotteen muusta syystä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Annamme sitä kautta lisäohjeita asian nopeaan käsittelyyn ja mahdolliseen vaihtoon tai palautukseen.

5. Ylivoimainen este ”Force majeure”

Rengastukkurit.fi ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota tai liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota emme voi voittaa, estää tavaran tai sen osan toimittamisen.

6. Erimielisyydet

Rengastukkurit.fi ja ostajan välille syntyvät erimielisyydet pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu, riidat ratkaistaan välimiesmenettelyssä yhden välimiehen kokoonpanossa.

7. Rahojen palautus

Myyjä palauttaa ostajan jo maksamat rahasuoritukset vain, jos myyjä ei pysty toimittamaan jotakin tuotetta 35 päivän kuluessa maksun saapumisesta. Palautettavan rahamäärän päälle ei makseta korko- eikä muita kuluja missään olosuhteissa. Jos kauppa on peruuntunut myyjän aloitteesta tai toimista johtuen, ostajan jo maksamat varat palautetaan ostajalle täysimääräisinä. Takuun piiriin kuuluvan virheen yhteydessä ei palauteta tuotteesta maksettua hintaa, vaan virheellinen tuote ensisijaisesti vaihdetaan uuteen vastaavaan. Ongelmatilanteessa rengastukkurit.fi selvittää ostajan kanssa tilanteen ja asiakkaan reklamaatiosta/pyynnöstä palautetaan rahat maksetuista tuotteista.

8. Takuu ja palautusoikeus

 • Kaikilla renkailla on vähintään 12 kk valmistajan takuu toimituspäivästä.
 • Tuotteessa havaitut käyttäjästä johtumattomat virheet voidaan vaihtaa uuteen vastaavaan.
 • Takuun nojalla vaihdettavista renkaista veloitetaan kuluneisuuden mukaan.
 • Käyttämättömän tai alle 1 mm kuluneen renkaan vaihto uuteen ilman lisämaksua.
 • Renkaan kuluneisuus mitataan täysipintaisesta renkaasta nollatasoon, ei kulutuspinnan pohjaan.
 • Henkilöautojen renkaissa nollataso on 3,5 mm ja kuorma-autojen renkaissa 6 mm kulutuspinnan pääurien pohjasta ylöspäin.
 • Työkoneiden ja maatalouskoneiden renkaita pidetään nollatasoon asti kuluneina, kun kulutuspinnasta on jäljellä alle puolet alkuperäisestä.
 • Nollatasoon tai sen alle kulunutta rengasta ei katsota takuun piiriin kuuluvaksi.
 • Tasapainotusongelmat eivät kuulu takuun piiriin.
 • Takuu ei kata asennusvirheitä tai renkaan tyypille sopimatonta käyttöä tai ylikuormitusta.
 • Takuu rajoittuu virheellisen tuotteen vaihtoon uuteen vastaavaan ainoastaan yhden kerran.
 • Takuu ei korvaa välillisiä tai muita mahdollisia kustannuksia.
 • Takuu ei kata rahtikuluja, ne veloitetaan asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.
 • Ylimääräiset rahtikulut voidaan välttää, kun viallisen tuotteen vaihto suoritetaan uuden toimituksen yhteydessä.
 • Takuu koskee vain uusia renkaita sekä pinnoitettuja renkaita.
 • Muilla tuotteilla ei ole takuuta tai vaihto-oikeutta.
 • Ostajan katsotaan hyväksyneen tilauksen, kun hän on kuitannut rahtikirjan ja ottanut tavarat vastaan.

9. Takuupalautukset

Pyydämme Teitä kirjaamaan reklamaation asiakaspalveluumme. Selvitämme ensin mahdollisen vian ennen tuotteen palautusta. Näin saamme takuukäsittelyn käyntiin nopeasti. Kun reklamaatio on saapunut, olemme Teihin yhteydessä 2 päivän sisällä.

Reklamaatioon on liitettävä kopio ostokuitista, yhteystiedot sekä tuotteen virheen kuvaus mahdollisimman tarkasti.

Kun reklamaatio on käsitelty ja pyydämme palauttamaan tuotteen, tuote on pakattava huolella. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan rahti hinnaston mukaisesti.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota meihin yhteyttä:

Sainifarm Oy (1100943-0)

Pyörätie 32 C

01280 Vantaa 

Sähköposti: info@rengastukkurit.fi

Puhelinnumero: +358 45 876 1366