🛞 TOIMITUSKULUT:ALK. 15€ - ISOMMISSA TILAUKSISSA JOPA 0€

Page Title BG

Yleiset ehdot

YLEISET SOPIMUSEHDOT

Näiltä sivuilta voitte tilata edullisia renkaita yrityksenne autoihin ja työkoneisiin tai edelleen myytäväksi. Rengastukkurit.fi on palvelu, joka on tarkoitettu auto- ja rengasalan ammattilaisille sekä muille yrityksille pääsääntöisesti. Mutta myymme myös yksityiskuluttajille. Tilaajia tullaan pitämään pääsääntöisesti elinkeinonharjoittajina.

SOPIMUKSEN SOLMIMINEN

Sopimussuhde myyjän ja ostajan välillä katsotaan syntyneeksi, kun ostaja tilaa tuotteita verkkokauppamme kautta, sähköpostitse tai puhelimitse, silloin kun ostaja on antanut tarvittavat tiedot tuotteiden toimittamista varten. Tilaukset verkkokauppamme kautta tai puhelimitse ovat sitovia, eikä ostaja voi perua niitä tilauksen lähetettyä. Sopimuksen synnyttyä astuvat voimaan tällä sivustolla esitetyt maksu-, toimitus- ja takuuehdot ja muut ehdot. Tässä sopimuksessa ostajalla tarkoitetaan tilauksen tehnyttä asiakasta ja myyjällä tuotteet ja palvelut kulloinkin toimittavaa yhtiötä. Ostaja sitoutuu maksamaan ja vastaanottamaan tilaamansa tuotteet. Ostaja sitoutuu maksamaan myös toimituksesta syntyvät muut kustannukset, kuten virheellisten tuotteiden palautuksesta aiheutuneet rahtikustannukset. Ostaja vastaa myös ostajan kotimaassa perittävistä tulli-, vero- ja ympäristömaksuista. Kaikkia tilaajia pidetään elinkeinonharjoittajina sekä ammattilaisina, ja he itse vastaavat tilaamiensa tuotteiden oikeasta käytöstä ja soveltuvuudesta kulloiseenkin käyttötarkoitukseen. Myyjä ei milloinkaan vastaa jonkin tuotteen soveltuvuudesta johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Tähän sopimukseen ei voida soveltaa mitään säännöksiä tai lakeja, jotka koskevat tavaroiden myyntiä yksityisille kuluttajille. YK:n kauppakonventiota CISG ei voida milloinkaan soveltaa tähän sopimukseen. Tähän sopimukseen sovelletaan aina ensisijaisesti myyjän kotipaikan lakia.

TOIMITUSEHDOT

Myyjä sitoutuu toimittamaan ostajan tilaamat tuotteet ostajalta saatuun osoitteeseen 30 päivän kuluessa maksun saapumisesta tai myönteisestä luottopäätöksestä. Yleensä toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Näillä sivuilla esitetyt tuotteiden hinnat ovat kappalehintoja ilman arvonlisäveroa ja rahtikuluja. Myyjällä on oikeus perua tilaus kokonaan tai osittain ilman erikseen ilmoitettavaa syytä. Tällöin myyjä palauttaa ostajan jo maksamat varat.

ARVONLISÄVERO

Kaikki näillä sivulla esitetyt hinnat ovat ilman arvonlisäveroa, ALV 0 %. Järjestelmämme takistaa aina ennen toimitusta asiakkaan ALV-numeron voimassaolon. Jos asiakas on antanut virheellisen ALV-numeron, toimitusta ei suoriteta, ennen kuin ostaja on antanut oikean numeron tai maksanut kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron osuuden kauppahinnan päälle.

MAKSUEHDOT

Kaikki tuotteet maksetaan yleensä ennen toimitusta verkkokaupassamme.

Maksutavat asiakkaille

  • Maksukortit: credit ja debit kortit
  • Klarna, osa maksu, maksa myöhemmin, korttimaksut
  • Tilisiirto (kysy erikseen asiakaspalvelusta)

RAHOJEN PALAUTUS

Myyjä palauttaa ostajan jo maksamat rahasuoritukset vain, jos myyjä ei pysty toimittamaan jotakin tuotetta 35 päivän kuluessa maksun saapumisesta. Palautettavan rahamäärän päälle ei makseta korko- eikä muita kuluja missään olosuhteissa. Jos kauppa on peruuntunut myyjän aloitteesta tai toimista johtuen, ostajan jo maksamat varat palautetaan ostajalle täysimääräisinä. Takuun piiriin kuuluvan virheen yhteydessä ei palauteta tuotteesta maksettua hintaa, vaan virheellinen tuote vaihdetaan uuteen vastaavaan.

TAKUU JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikissa meiltä ostetuissa renkaissa on valmistajan 12 kk takuu toimituspäivästä.

Mikäli tuotteessa havaitaan käyttäjästä johtumaton virhe, se voidaan vaihtaa uuteen vastaavaan. Takuun nojalla vaihdettavista renkaista veloitetaan kuluneisuuden mukaan niin, että käyttämättömän tai alle 1 mm kulunut rengas vaihdetaan uuteen ilman lisämaksua. Muuten perimme vaihdon yhteydessä asiakkaalta osan renkaan hinnasta renkaan kuluneisuuden mukaan. Renkaan kuluneisuus mitataan täysipintaisesta renkaasta nollatasoon, ei kulutuspinnan pohjaan. Henkilöautoissa renkaissa nollataso on 3,5 mm kulutuspinnan pääurien pohjasta ylöspäin ja kuorma-auton renkaissa nollataso on 6 mm kulutuspinnan pääurien pohjasta ylöspäin. Työkoneiden sekä maatalouskoneiden renkaita pidetään nollatasoon asti kuluneina silloin, kun kulutuspinnasta on jäljellä alle puolet alkuperäisestä. Nollatasoon tai sen alle kulunutta rengasta ei katsota takuun piiriin kuuluvaksi. Tasapainotusongelmia ei katsota takuun piiriin kuuluvaksi viaksi. Asiakkaan tulee olla yhteydessä renkaat asentaneeseen korjaamoon. Takuu ei kata asennusvirheistä johtuvia vikoja, esimerkiksi renkaan jalkaosan lohkeamisia. Takuu ei myöskään kata tilanteita, jolloin rengasta on käytetty renkaan tyypille sopimattomalla tavalla tai ylikuormitettu. Takuu rajoittuu virheellisen tuotteen vaihtoon uuteen vastaavaan ainoastaan yhden kerran. Takuu ei korvaa välillisiä tai muita mahdollisia kustannuksia. Takuu ei myöskään kata rahtikuluja – ne veloitetaan asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Asiakas voi välttää ylimääräiset rahtikulut, kun viallisen tuotteen vaihto suoritetaan uuden toimituksen yhteydessä. Takuu koskee vain uusia renkaita sekä pinnoitettuja renkaita. Muilla tuotteilla ei ole takuuta tai vaihto-oikeutta. Vientimenettelyyn asetetuilla tuotteilla ei ole takuuta eikä palautusoikeutta. Ostaja ei voi missään olosuhteissa perua jo hyväksymäänsä tilausta ja vaatia rahojen palautusta tai hinnan alennusta. Ostajan katsotaan hyväksyneen tilauksen silloin, kun ostaja on kuitannut rahtikirjan ja ottanut tavarat vastaan.

Kaikilla myymillämme tuotteilla on 12 kk takuu. Pois lukien Kontio Motors tuotteet.

Kontio Motors tuotetakuu

Yksityis-/kotikäytössä olevilla laitteilla ja sen moottorilla on yhden (1) vuoden takuu. Laitteen akulla on 6 kk takuu ja laitteen laturilla on 12 kk takuu. Vuokrauskäytössä/ammattikäytössä olevilla laitteilla ja akuilla on 3kk takuu.

HUOM! Sähköosilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä.

Takuupalautukset

Pyydämme Teitä kirjaamaan reklamaation asiakaspalveluumme. Selvitämme ensin mahdollisen vian ennen tuotteen palautusta. Näin saamme takuukäsittelyn käyntiin nopeasti. Kun reklamaatio on saapunut, olemme Teihin yhteydessä 2 päivän sisällä.

Reklamaatioon on liitettävä kopio ostokuitista, yhteystiedot sekä tuotteen virheen kuvaus mahdollisimman tarkasti.

Kun reklamaatio on käsitelty ja pyydämme palauttamaan tuotteen, tuote on pakattava huolella. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan rahti hinnaston mukaisesti.