Tilaukset

Kaikki tilaukset käsitellään HETI (arkipäivinä). Tilaessasi ennen klo 12 on sinulla mahdollisuus saada tuotteet nopeiten jopa seuraavaksi päiväksi. Yleisesti toimitusaika silti noin 3-5päivää. Tuotteiden toimitusaika lukee yleensä tuotesivulla. Huom. Pyrimme toimittamaan tuotteet heti varastoltamme, jos tuotteet ovat loppu tai vajaat kappalemäärät niin saat tilauksen, mutta toimitus voi vähän viivästyä.

Kirjauduttuasi omalle tilillesi voit tarkastella omien tilaustesi tilaa sekä. Voit kirjautua Facebook/Google tunnuksilla oma tili sivulla tai rekisteröityä suoraan tilatessasi tuotteita kassalla.

Tilausohjeet: Miten tilata


Hinnat

Hinnat ovat kappalehintoja renkaiden ja vanteiden osalta. Ostoskorissa ja kassalla näet hinnat eriteltynä, mukaan lukien 24% arvonlisäveron. Voit muuttaa tuotteiden lukumäärää klikkaamalla + tai miinus tai asetella luku ja painaa enter(varastosaldon mukaan).


Toimituskulut

Toimitamme tuotteet luotettavasti Postin kautta Suomen varastoista. Toimituskulut vaihtelevat tuotteen ja määrän mukaan, ja ne lasketaan seuraavasti (hintaan lisätään 24% alv):


Toimitukset suoraan asennuskumppanille

Toimitamme tuotteet seuraaviin osoitteisiin:

  • Suoraan kotiisi
  • Valitsemaasi asennusyhteistyökumppanille
  • Haluaamaasi rengas- tai vanneasennuskorjaamoon

Jos et löydä sopivaa asennuskumppania kassalla tai sivuiltamme, voit ottaa yhteyttä ennen tilausta, niin järjestämme uuden asennuskumppanin osoitteen. Kassalla voit valita toimitusosoitteen helposti, olipa se oma laskutusosoitteesi tai jokin muu toivomasi paikka, kuten asennuskumppani missä päin Suomea tahansa.

-> Kaikki asennuskumppanimme

Radius: Km
Lataa...
Lähetys asennuskumppanille: 0 TULOSTA

REITTIOHJE

NÄYTÄ REITTIOHJE

Käytä sijaintiani löytämään asennuskumppani läheltä

Description


Renkaiden asennus vanteille – 49.95€

Haluatko uudet renkaat ja vanteet asennettuna suoraan kotiovellesi? Meiltä se onnistuu! Jos olet epävarma valinnastasi, olethan yhteydessä ennen tilausta. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet.

Toimitamme asennetut renkaat ja vanteet pakettina, joka sisältää 4 rengasta ja 4 vannetta hintaan 31€. Tilaa kerralla enemmän ja säästä: samalla toimituskululla saat jopa 16 kpl, eli 8 rengasta ja 8 vannetta asennettuna.

Huom. Joillain tuotteilla ei ole mahdollisuutta asennuttaa renkaat vanteille.


Toimitushinnasto

MÄÄRÄHINTA (SIS. ALV 24%)
1-718.60€
831€
9-119.92€
12-159.92€
1631€
17-237.44€
24-396.20€
40-794.96€
80-991.24€
100+0€
NoutoEI

Lähetyksen seuranta

Voit seurata Postin lähetyksiäsi posti.fi/fi/seuranta: tästä linkistä. Saat myös sähköpostiisi lähetystunnuksen kun renkaat ovat postitettu.


Tilaaminen

Sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat tilata tuotteitamme. Huomioithan, että kaikkiin toimitusmaksuihin lisätään 24% alv.


Takuu


Kaikilla myymillämme tuotteilla on 12 kk takuu. Pois lukien Kontio Motors tuotteet. Joissain tuotteilla jopa 7v takuu.
Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä.


Takuupalautukset


Pyydämme teitä olemaan meihin yhteydess ensin info@rengastukkurit.fi. Selvitämme ensin mahdollisen vian ennen tuotteen palautusta. Näin saamme takuukäsittelyn käyntiin nopeasti. Kun reklamaatio on saapunut, olemme teihin yhteydessä.

Reklamaatioon on liitettävä kopio ostokuitista, yhteystiedot sekä tuotteen virheen kuvaus mahdollisimman tarkasti.

Kun reklamaatio on käsitelty ja pyydämme palauttamaan tuotteen, tuote on pakattava huolella. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan rahti hinnaston mukaisesti.


Kierrätysmaksut

Renkaiden kierrätysjärjestelmää Suomessa ohjaa ympäristölaki, ja sen asetus tuottajavastuusta. Tämä merkitsee sitä, että renkaiden tuottajan on huolehdittava markkinoille tuottamiensa renkaiden kierrättämisestä joko itse tai tuottajayhteisön kautta.

Meidän renkaiden tuottajavastuun hoitaa Suomen Rengaskierrätys Oy.

Suomen Rengaskierrätys Oy organisoi käytöstä poistettujen renkaiden keräilyn ja hallinnoinnin, järjestää käytöstä poistettujen renkaiden vastaanoton, varastoinnin, uudelleenkäytön tai muun hyödyntämisen tai käsittelyn. Lisäksi yhtiö tiedottaa ja valistaa rengaskierrätykseen ja ympäristönsuojeluun liittyvissä kysymyksissä. Yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa vaan toteuttaa käytöstä poistettujen renkaiden talteenotto ja uudelleenkäyttö mahdollisimman tehokkaalla, tarkoituksenmukaisella ja kustannustehokkaalla tavalla.

Rengaskierrätysmaksu ilmenee aina tilattaessa, ja se vaihtelee rengastyypin ja koon mukaan. Ajantasaiset kierrätyshinnat ja säädökset löytyvät www.rengaskierratys.fi -sivustolta.


Tuki


Voitte aina olla meihin yhteydessä info@rengastukkurit.fi

Tavoitatte meidät myös puhelimitse: +358 45 876 1366