Tilaukset


Kaikki tilaukset käsitellään 12-24 tunnin sisällä (arkipäivinä). Tilaessasi ennen klo 12 on sinulla mahdollisuus saada tuotteet nopeiten jopa seuraavaksi päiväksi. Yleisesti toimitusaika silti noin 3-5päivää vähintään. Yleensä tuotteilla lukee toimitusaika kuvauksessa.

Kirjauduttuasi omalle tilillesi voit tarkastella omien tilaustesi tilaa sekä. Voit kirjautua Facebook/Google tunnuksilla oma tili sivulla tai rekisteröityä suoraan tilatessasi tuotteita kassalla.

Tilausohjeet: Miten tilata

Hinnat


Hinnat ovat kappalehintoja renkaiden ja vanteiden osalta. Ostoskorissa ja kassalla näet hinnat eriteltynä, mukaan lukien 24% arvonlisäveron. Voit muuttaa tuotteiden lukumäärää klikkaamalla + tai miinus tai asetella luku ja painaa enter(varastosaldon mukaan).

Toimituskulut


Toimitamme tuotteet luotettavasti Postin kautta Suomen varastoista. Toimituskulut vaihtelevat tuotteen ja määrän mukaan, ja ne lasketaan seuraavasti (hintaan lisätään 24% alv):

Toimitukset suoraan asennuskumppanille


-> Kaikki asennuskumppanimme

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi, meidän kauttamme valitsemaasi asennusyhteistyökumppanille, tai haluamaasi rengas-/vanneasennuskorjaamoon. Voit myös ottaa yhteyttä ennen kuin tilaat ja voimme järjestellä teille uuden asennuskumppanin osoitteen jos sitä ei löydy kassan listalta tai sivuilta. Kassalla voit mukavasti valita toimitusosoitteen, olipa se sitten oma laskutusosoitteesi tai jokin muu toivomasi paikka esim. asennuskumppani ympäri Suomea.

Renkaiden asennus vanteille


Haluatko uudet renkaat ja vanteet asennettuna suoraan kotiovellesi? Meiltä se onnistuu! Jos olet epävarma valinnastasi, olethan yhteydessä ennen tilausta. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat renkaat ja vanteet.

Toimitamme asennetut renkaat ja vanteet pakettina, joka sisältää 4 rengasta ja 4 vannetta hintaan 25€. Tilaa kerralla enemmän ja säästä: samalla toimituskululla saat jopa 16 kpl, eli 8 rengasta ja 8 vannetta asennettuna.

Huom. Joillain tuotteilla ei ole mahdollisuutta asennuttaa renkaat vanteille.

Toimitushinnasto

KPL MÄÄRÄHINTA/kpl (ALV 0%)HINTA (SIS. ALV 24%)
1-715€18.60€
825€31€
9-118€9.92€
12-158€9.92€
1625€31€
17-236 €7.44€
24-395€6.20€
40-794€4.96€
80-991€1.24€
100+0€0€
NoutoEIEI

Lähetyksen seuranta


Voit seurata Postin lähetyksiäsi posti.fi/fi/seuranta: tästä linkistä.

Tilaaminen


Sekä yksityishenkilöt että yritykset voivat tilata tuotteitamme. Huomioithan, että kaikkiin toimitusmaksuihin lisätään 24% alv.

TakuuKaikilla myymillämme tuotteilla on 12 kk takuu. Pois lukien Kontio Motors tuotteet. Joissain tuotteilla jopa 7v takuu.
Takuu ei kata asennus- ja käyttövirheitä.

TakuupalautuksetPyydämme teitä olemaan meihin yhteydess ensin info@rengastukkurit.fi. Selvitämme ensin mahdollisen vian ennen tuotteen palautusta. Näin saamme takuukäsittelyn käyntiin nopeasti. Kun reklamaatio on saapunut, olemme teihin yhteydessä.

Reklamaatioon on liitettävä kopio ostokuitista, yhteystiedot sekä tuotteen virheen kuvaus mahdollisimman tarkasti.

Kun reklamaatio on käsitelty ja pyydämme palauttamaan tuotteen, tuote on pakattava huolella. Aiheettomasta takuupalautuksesta veloitamme voimassa olevan rahti hinnaston mukaisesti.

Kierrätysmaksut


Renkaiden kierrätysjärjestelmää Suomessa ohjaa ympäristölaki, ja sen asetus tuottajavastuusta. Tämä merkitsee sitä, että renkaiden tuottajan on huolehdittava markkinoille tuottamiensa renkaiden kierrättämisestä joko itse tai tuottajayhteisön kautta.

Meidän renkaiden tuottajavastuun hoitaa Suomen Rengaskierrätys Oy.

Suomen Rengaskierrätys Oy organisoi käytöstä poistettujen renkaiden keräilyn ja hallinnoinnin, järjestää käytöstä poistettujen renkaiden vastaanoton, varastoinnin, uudelleenkäytön tai muun hyödyntämisen tai käsittelyn. Lisäksi yhtiö tiedottaa ja valistaa rengaskierrätykseen ja ympäristönsuojeluun liittyvissä kysymyksissä. Yhtiön tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa vaan toteuttaa käytöstä poistettujen renkaiden talteenotto ja uudelleenkäyttö mahdollisimman tehokkaalla, tarkoituksenmukaisella ja kustannustehokkaalla tavalla.

Rengaskierrätysmaksu ilmenee aina tilattaessa, ja se vaihtelee rengastyypin ja koon mukaan. Ajantasaiset kierrätyshinnat ja säädökset löytyvät www.rengaskierratys.fi -sivustolta.

TukiVoitte aina olla meihin yhteydessä info@rengastukkurit.fi

Tavoitatte meidät myös puhelimitse: +358 45 876 1366